چشم انداز زیبای كیش مدیون تلاش و همدلی دولت و ملت است
كیش- رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش گفت: چشم انداز زیبای كیش و تبدیل این جزیره به مقصد مهم گردشگری كشور مدیون همدلی، همت والا و تلاش گسترده نمایندگان مجموعه دولت و مردم ایران اسلامی است.
علیرضا عامری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به سابقه تاریخی این جزیره واقع در خلیج فارس در دوران شكوفایی اقتصاد دریایی درغیاب نفت اظهارداشت: تلاش های صورت گرفته در سال های اخیر در كیش به عنوان نخستین منطقه آزاد تجاری اقتصادی ایران معطوف به ارتقای جایگاه جهانی و بین المللی این جزیره در معادلات اقتصادی بوده است.
وی ادامه داد: مردم و دولت با نگاه به افق و چشم انداز توسعه كشور در این مسیر گام برداشته اند و همچنان پیش می روند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش بیان كرد: جزیره كیش در سال های گذشته با وجود حساسیت سیاسی منطقه خلیج فارس و با وجود مشكلات فراوان تحولات بزرگی را به لحاظ عمران و آبادانی و توسعه اقتصادی داشته است.
عامری اضافه كرد: شاید بتوان گفت مهمترین رخداد اقتصادی كیش تبدیل این جزیره زیبا به یكی از مهمترین مقاصد گردشگری كشور و جذب سالانه بیش از یك و نیم میلیون گردشگر داخلی و خارجی بوده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش ادامه داد: بهره برداری از حدود 12 هزار تخت اقامتی در 43 هتل، متل و مجموعه های اقامتی و اجرای بیش از 20 طرح ساخت هتل های چهار و پنج ستاره، آغاز فعالیت مجموعه های بزرگ تفریحی و فرهنگی كه برخی از آنها مانند مجموعه دلفیناریوم كیش و كاریز در خاورمیانه بی نظیر هستند.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، اهمیت رونق گردشگری داخلی در دستیابی به اهداف شعار سال را یادآوری كرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش گفت: اجرای طرح های بزرگ تفریحی دیگرمانند پارك آبی و مراكز تفریحی بزرگ به همراه مراكز خرید متعدد، كیش را به جایگاهی به مراتب بالاتر از امروز در اقتصاد رسانده است.
وی افزود: فعالیت شركت های صنعتی در شهرك های مجزا از پیكره های گردشگری منطقه كه با استفاده از تكنولوژی بسیار پیچیده كالاهایی با فناوری بالا و غیر آلاینده، مونتاژ و تولید می كنند بخش دیگری از فعالیت های این منطقه آزاد است.
عامری همچنین حضور بازار های مالی مانند بورس كالا و نفت، ثبت 351 شركت داخلی و خارجی و ایجاد برندهای معتبر تجاری بین المللی مستقر در بازار های كیش و رونق اقتصادی در این مجموعه ها را نشانه حركت شتابان اقتصادی و در مسیر صحیح متمركز بر اهداف توسعه ای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش با اشاره به تحصیل بیش از پنج هزار دانشجو در مجموعه های بین الملل دانشگاه های تهران، صنعتی شریف و شیراز و دانشگاه های آزاد ، پیام نور و علمی كاربردی مستقر در این منطقه گفت: از این منظر، جزیره كیش به یكی از مراكز علمی تبدیل شده است و در توسعه علمی كشور نقش مهمی ایفا می كند.
وی درباره روند عمران و آبادانی جزیره كیش در سال های اخیر نیز گفت: سازمان منطقه آزاد كیش در همسویی با استقبال گسترده بخش خصوصی و سرمایه گذاران منطقه و به منظور تسریع در روند پیشرفت كیش، روند پرشتابی را در اجرای طرح های بزرگ و كوچك عمرانی و زیر ساختی در پیش گرفته است.
عامری گفت: تسریع در فرآیند آبادانی كیش مبتنی بر طرح جامع این منطقه سبب شده است ظرف دو سال گذشته پروژه های مهم و تاثیر گذاری به بهره برداری برسند كه از نتایج آن استقبال پرشور سرمایه گذاران و هجوم سرمایه ها شده است.
وی گفت: در این زمینه، بهره برداری از بزرگراه كیش امكان دسترسی سریع به نقاط مختلف این جزیره را برای بهره برداری بهینه از همه اراضی آن تامین می كند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش افزود: توسعه بندر تجاری كیش و لایروبی فاز اول حوضچه آن با ظرفیت پهلوگیری شناورهای 12 هزار تن، ساخت پایانه بزرگ مسافربری دریایی و ارتقای كیفیت خدمات تخلیه و بارگیری در بندرگاه تجاری كیش، اجرای عملیات لایروبی بندر پشتیبانی چارك و توسعه بهره برداری از بندر خصوصی آفتاب در سرزمین اصلی و بهره برداری از اسكله و موج شكن هندورابی نیز در راستای شكوفایی بیش از پیش كیش بوده است.
عامری همچنین اقدامات صورت گرفته در راستای تكمیل و بهره برداری از اسكله صیادی و تاسیسات آن و احداث بازار ماهی، اجرای بیش از 80 درصد پروژه جمع آوری فاضلاب و ساخت تصفیه خانه فاضلاب، توسعه خطوط آب و برق و ساخت پست های جدید توزیع برق و بهره برداری از آب شیرین كن دو هزار و 500 متر مكعبی جدید را یادآوری كرد.
وی ادامه داد: ساماندهی سواحل شرقی كیش به عنوان زیباترین مجموعه ساحلی، ساخت بزرگترین مجموعه تفریحی دریایی به منظور تجمیع فعالیت های كلوپ های ورزش ها و تفریحات دریایی، توسعه پارك های ساحلی، اجرای طرح تكمیل ساختمان و توسعه فنی بیمارستان كیش، ساماندهی فضای سبز كیش و توسعه خطوط آبیاری تحت فشار از دیگر فعالیت هایی است كه در تحول این منطقه نقش مهمی خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش همچنین اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه خطوط هوایی در قالب افزایش شمار ناوگان هواپیمایی، ساخت برج مراقبت هوایی و عملیات اجرایی پایانه جدید فرودگاه كیش را یادآوری كرد.
عامری گفت: در حوزه های اجتماعی و فرهنگی نیز فعالیت های عمده ای نظیر پوشش بیمه ای درمانی برای اهالی بومی جزیره كیش، واگذاری زمین به رانندگان وسایل حمل و نقل عمومی و اعطای مجوز تاكسی به رانندگان باسابقه جهت تشویق ارایه خدمات مناسب تر، تجهیز مدارس كیش و پرداخت حق مسكن فرهنگیان و افزایش 25 درصدی مزایای آنها صورت گرفته است.
وی یادآوری كرد: یك هزار و 700 نفر از كاركنان شركت تعاونی سازمان منطقه آزاد كیش نیز از بیمه صندوق رفاه كیش بهره مند شده اند.
مقام ارشد سازمان منطقه آزاد كیش گفت: بازسازی و راه اندازی سینما دیجیتال كیش، توسعه فرهنگ كتاب خوانی و مطالعه با افزایش فعالیت های كتابخانه های منطقه و ساخت پروژه های متعدد در حوزه های دینی و مذهبی جزیره كیش نیز در سال های اخیر صورت گرفته است.
عامری همچنین برگزاری جشن ها، جشنواره های مناسبتی و فصلی به ویژه جشنواره تابستانی كیش و همایش ها و نشست های علمی، فرهنگی و اقتصادی را به واسطه فراهم شدن زیرساخت های مناسب در این جزیره و روند رو به رشد آن عنوان كرد.