پيشنهاد تاسیس بازار مشترک اسلامی و پول اسلامی
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: كشورهاي اسلامي مي توانند با ايجاد پول مشترك و بسيج امكانات خود نقش ارزنده اي در اقتصاد جهان ايفا كنند.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد كيش، آیت الله اراکی در نخستین نشست اتحادیه بین المللی تجار و بازرگانان جهان اسلام که صبح روز شنبه 13 ارديبهشت در سالن همایش های بین المللی کیش برگزار شد، اظهار داشت:این نشست نخستین گردهمایی از نخبگان بازرگانی جهان اسلام است و می تواند گامی به سوی همکاری اقتصادی، تجاری و بازرگانی در راستای وحدت جهان اسلام و ایجاد فضایی در جهت آباد کردن جامعه بشری باشد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: اگر امکانات اقتصادی کشورهای اسلامی و مسلمین با هم گره بخورد و این امکانات برای آباد سازی جهان به کار رود، جهان آباد خواهد شد.
وی با اشاره به تلاش مجمع تقریب برای تاسیس اتحادیه بازرگانان جهان اسلام، گفت: با این کار زمینه برای بسیاری از فعالیتهای سالم اقتصادی فراهم می شود ما باید یک بانک بین المللی اسلامی داشته باشیم که بر اساس مبنای شرعی و برخاسته از فقه اسلامی باشد؛ این بانک ضمن فعال سازی سرمایه های جامعه اسلامی آن را در زمینه درست هدایت می کند.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه تصریح كرد: اگر یک جریان اقتصادی سالم در جهان رخ دهد همه جهان به آن خواهند پیوست و این گام در راه پایهگذاری اقتصاد سالم براساس موازین شرعی و فقهی اسلام در جهان اسلام موثر است.
وی در پایان پیشنهاداتی در زمینه تاسیس بازار مشترک اسلامی و پول اسلامی ارائه داد و تاکید کرد: كشورهاي اسلامي مي توانند با ايجاد پول مشترك و بسيج امكانات خود نقش ارزنده اي در اقتصاد جهان ايفا كنند.