مسابقه بادبادک های دست ساز در کیش برگزار می شود
مدیرعامل موسسه ورزش و تفریحات سالم سازمان منطقه آزاد کیش گفت: مسابقه بادبادک های دست ساز روز جمعه 18 فروردین ماه جاری در آسمان کیش برگزار می شود.
به گزارش کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ، “مجید بزمون” با بیان این مطلب گفت: در این مراسم که با همکاری مرکز توسعه سلامت کیشو به مناسبت هفته “سلامت” برگزار می شود، ساکنان کیش و گردشگرانی که به این جزیره زیبا سفر کرده اند باحضور در اسکله تفریحی، بادبادک های دست ساز خود رابرای کسب عنوان قهرمانی، به پرواز در می آورند.
وی با تشکر از استقبال گسترده و باشکوهی که کیشوندان و گردشگران کیش در برنامه مشابهی که ماه گذشته در محل کشتی یونانی برگزار شد، تاکید کرد: یکی از سیاست های ورزشی جزیره کیش اجرای ورزش های همگانی است.
بزمون در قسمت دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از حمایت های همیشگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از ورزش کیش خاطرنشان ساخت: بر اساس دستورالعمل و تاکید علیرضا عامری رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش مبنی بر گسترش ورزش های همگانی، این مؤسسه برنامه های متنوعی را برای پر کردن اوقات فراغت ساکنان کیش و گردشگران تدارک دیده است.
مدیر عامل موسسه ورزش کیش برگزاری این نوع مسابقه را به منظور ایجاد نشاط و شادابی در ساکنان کیش و گردشگرانی که به این جزیره سفر کرده اند عنوان کرد و تصریح داشت: برگزاری ورزش ها و مسابقات همگانی با هدف بالا بردن سطح مهارت ها و جلب مشاركت عمومي و بهره گيري از استعدادها، ابتكارات و خود ياري مردم برگزار می شود کهدر نهایت خروجی این مهم، “ارتقاء سطح سلامتي و تندرستي آحاد جامعه” و “كاهش هزينه درمان” را بدنبال خواهد داشت .
وی اعلام کرد که در پایان این مسابقه به نفرات برتر جوایز ارزنده ای از سوی مرکز توسعه سلامت کیش اهداء می شود.