کيش، ميزبان سران جنبش غيرمتعهدها در سال 2012؛
مديرعامل منطقه آزاد کيش:
کيش در آينده، شهرک ديپلماتيک ميشود
شهرك ساحلي خليجفارس در کيش احداث ميشود
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش از سرعت بخشيدن به عمليات اجرايي احداث ساختمان اجلاس سران غيرمتعهدها در اين جزيره خبر داد و گفت: در آيندهاي نه چندان دور، کيش به عنوان شهرك ديپلماتيك شناخته ميشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خليج فارس، “محمدعلي محبي”، در يک کنفرانس خبري که با حضور 20 نفر از خبرنگاران رسانههاي خارجي برگزار شد، به تشريح آخرين وضعيت ساخت ساختمان اجلاس سران جنبش غيرمتعهدها پرداخت و گفت: اين اجلاس بسيار مهم در سال 2012 در جزيره کيش برگزار خواهد شد و مقدمات كار آن در حال انجام است.
وي با اشاره به اينكه ساختمان اجلاس سران با يکهزار و 96 صندلي VIP، يكي از باشكوهترين ساختمانهاي برگزاري همايشها و اجلاس بينالمللي در منطقه خواهد شد، افزود: در آيندهاي نه چندان دور، جزيره زيباي کيش به عنوان شهرك ديپلماتيك شناخته ميشود.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش هزينه ساخت ساختمان و تالارهاي بينالمللي اجلاس را رقمي حدود 600 ميليون دلار برآورد كرد و گفت: دسترسي آسان در كوتاهترين زمان، نبود ترافيك و راهبندان، ارائه خدمات و تسهيلات استاندارد، وجود اماكن اقامتي و پذيرايي مناسب و همچنين فرودگاه بينالمللي با دهها پرواز داخلي و خارجي از جمله دلايل انتخاب جزيره کيش براي برگزاري اين اجلاس مهم است.
محبي همچنين بيان کرد: عمليات خاكبرداري محل اجلاس سران غيرمتعهد به اتمام رسيده و پيمانكاران و متخصصان در حال انجام ادامه كار هستند.
وي در ادامه يادآور شد: اجلاس شوراي اجرايي سازمان جهاني گردشگري UNWTO نيز طي روزهاي دوم تا چهارم آبان ماه سال جاري با حضور نمايندگان عضو اين اجلاس، در جزيره کيش برگزار ميشود.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش در بخش ديگري از اين كنفرانس خبري به سرمايهگذاري داخلي و خارجي در کيش اشاره كرد و گفت: بزرگترين سرمايهگذاري با عنوان “پروژه شهرك ساحلي خليج فارس” با 60 هزار ميليارد ريال بين سازمان منطقه آزاد کيش و سرمايهگذاران بخش خصوصي به امضا رسيده كه در اين طرح و پروژه بزرگ، اماكن تفريحي و گردشگري، هتلها و اماكن اقامتي، بازار و مراكز تجاري، اماكن ورزشي، فضاهاي فرهنگي و مذهبي به اجرا درخواهد آمد.
وي در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران در خصوص رشد سرمايهگذاري، گفت: در بخش سرمايهگذاري غيرصنعتي، در شش ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل يکهزار و 18 درصد رشد داشتهايم و همچنين بخش سرمايهگذاري صنعتي از رشد 165 درصدي برخوردار بوده است.
محبي همچنين در پاسخ به سؤال ديگري در خصوص تأثير تحريمهاي اقتصادي، گفت: رشد سرمايهگذاري بخش خصوصي در جزيره کيش نشان دهنده بياثر بودن تحريمها و همچنين حكايت از شتاب گرفتن توسعه و رونق اقتصادي اين جزيره دارد.
به گزارش ايسنا، رييس هيأت مديره سازمان منطقه آزاد کيش در ادامه خاطرنشان کرد: هم اكنون در بخش صنايع “هايتك” بيش از 120 مجوز سرمايهگذاري در پنج شهرك صنعتي صادر شده كه يكي از اين صنايع “توليد بيوايمپلنتهاي استخواني” است كه دومين توليد كننده بافتهاي استخواني در دنيا به شمار ميآيد.
محبي همچنين گفت: فرودگاه بينالمللي کيش با ميانگين 10 پرواز خارجي در روز به امارات عربي متحده و همچنين بيش از 60 پرواز داخلي، يكي از پرترددترين فرودگاههاي كشور است.
وي اضافه کرد: شركت هواپيمايي کيش به منظور ارائه خدمات و تسهيلات هرچه بيشتر به گردشگران، شش فروند هواپيماي جديد خريداري كرده است.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش در پايان اعلام كرد: اين سازمان از سرمايهگذاران داخلي و خارجي بخش خصوصي حمايت صد درصدي خواهد كرد.
گفتني است، در اين كنفرانس خبري، نمايندگان رسانههايي از جمله خبرگزاري شينهوا از چين، خبرگزاري آسوشيتدپرس از آمريكا، شبكه تلويزيوني TRT تركيه، تلويزيون NHK ژاپن، رويترز از انگلستان، تلويزيون السلام از عراق، تلويزيون آسيا از لبنان، تلويزيون الجزيره قطر و همچنين تصويربرداران مؤسسه عكس كوربيس از فرانسه، فرانتلاين از استراليا و ايمپكت از انگلستان حضور داشتند و در اقامت دو روزه خود از برخي مراكز صنعتي و گردشگري کيش بازديد كردند.
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1629220