فاز جديد بيمارستان كيش گشايش يافت
با گشايش فاز جديد بيمارستان كيش، گام نخست در توسعه گردشگري سلامت در اين جزيره زيبا برداشته شد
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد كيش، در سي و پنجمين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي كشورمان و با حضور اكبر تركان مشاور ارشد رئيس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی ومديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش فاز جديد بيمارستان كيش گشايش يافت و تعداد تخت هاي آن به 64 تخت رسيد.
فاز جديد اين بيمارستان با زير بناي هشت هزار و 800 متر مربع مساحت و يك هزار و 100 متر مربع محوطه سازي شامل بخش هاي اتاق هاي عمل، ام آر آي، راديولوژي، سونوگرافي، دياليز، آزمايشگاه، جراحي و زنان، داخلي و اطفال، نوزادان، CCU ، ICU ، CSR،سيستم اكسيژن ساز مركزي، امحاء زبالۀ بيمارستاني، بيوشيمي و اورژانس است و به امكانات پيشرفته پزشكي تجهيز شده است.
تركان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی در آيين گشايش فاز جديد اين بيمارستان با اشاره به فراهم بودن امكانات مناسب براي خدمات رساني بيمارستان كيش در قالب فراتر از مرزهاي كشورمان گفت: برنامه ريزي لازم براي جذب بيماران كشورهاي منطقه در دستور كار قرار دارد تا بتوانيم ضمن ارزآوري و كسب درآمد از اين طريق، خدمات مناسبي را به هم ميهنان كم درآمد وبي بضاعتمان داشته باشيم.
همچنين مشاور ارشد رئيس جمهور به همراه مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش همزمان با پايان لايروبي حوضچه و كانال بندر چارك و پذيرش شناور تا 5 هزار تن كه از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد كيش انجام و به نوبه آن 12 هكتار زمين احياء شد، آغاز لايروبي و احداث دايك بندر تجاري كيش را كليد زدند.
با لايروبي حوضچه مركزي و بخشي از حوضچه شرقي بندرگاه كيش كه توسط لايروب ملكي موسسه مكين انجام مي شود شناورهاي با ظرفيت 12 هزار تن مي توانند پهلوگيري كنند و با لايروبي حوضچه به ميزان 700 هزار مترمكعب، 14هكتار زمين نيز به مساحت جزيره كيش اضافه خواهد شد كه به عنوان دايك پيراموني بندرگاه عمل خواهد كرد.
گفتني طبق برنامه زمان بندي شده سازمان منطقه آزاد كيش در نظر دارد در طرح توسعه بندرگاه كيش شاهد پذيرش شناورهايي با 35 هزار تن باشد.
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی در آيين اين مراسم با بيان اين كه مناطق آزاد كشورمان بدون ايجاد زير ساخت شكل گرفته اند گفت: سازمان منطقه آزاد كيش در نظر دارد براي جلوگيري از ورود كالا با واسطه و افزايش ترانزيت كالا در حجم وسيع، با لايروبي بندرگاه، ظرفيت پذيرش شناورهاي بزرگ را افزايش دهد.
همچنين در ادامه افتتاح و راه اندازي پروژه هاي عمراني كيش طرح حفاظت کاتدیک برای پیشگیری از خوردگی و دوام بیشتر بر روی اسکله هایبندر تجاری کیش به پايان رسيد.
در اين طرح ساخت، نصب، راه اندازی و آموزش سیستم حفاظت کاتدیک بر روی سطح مدفون پایه های پست اسکله های 14 و 17 شامل 591 پايه و همچنین اسکله فرآورده های سوختی بندر تجاری کیش انجام شد.
بر اساس این گزارش، نصب آند فدا شونده در عمق 3 تا 8 متری زیرآب با انجام عملیات غواصی و جوشکاری زیر آبی، نصب آندهای مرجع برای پایش و اندازه گیری میزان خوردگی و حفاظت کامل سکوها، پلاریزه کردن کامل سکوها برای تداوم کاری وتجهیز سامانه های الکترونیکی برای هدایت امن کشتی هااز مهمترین بخش های عملیاتی این طرح است كه در سالروز پيروزي انقلاب اسلامي به بهره برداري رسيد.
لازم بذکر است حفاظت کاتدیک یک روش الکترو شیمیایی است که برای حفاظت سازه هادر محیط های مختلف مثل آب دریا، خاک، بتن و بسیاری از محیط های خورنده بکار می رود.
با اجرای این طرح پایه های اسکله هایبندر تجاری کیش برای مدت زمان تقریبی 20 سال در مقابل خوردگی محافظت خواهند شد.
ايستگاه پمپاژ آب و مخزن 20 هزار متر مكعبي نيز از ديگر طرح هاي عمراني در كيش است كه عصر سه شنبه به دست مشاور ارشد رئيس جمهوربه بهره برداري رسيد.
با گشايش اين ايستگاه كه شامل دو مخزن بتني 10 هزار متر مكعبي و چهار دستگاه الكتروپمپ به ظرفيت 400 ليتر بر ثانيه و پست برق( چهار دستگاه ترانسفورماتور 2000 كيلو وات ) و مخزن ضربه گير به حجم 28 متر مكعب با فشار كار 10 اتمسفر است، آب شرب كيش به مخزن تعادل هوايي پمپاژ مي شود تا پس از آن به مصارف مشتركين برسد.
همچنين8 ايستگاه پمپاژ فاضلاب نيز با حضور دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و مدير عامل سازمان منطقه آزاد كيش افتتاح شد.
گفتني است با راه اندازي اين ايستگاه ها و به پايان رسيدن ساخت تصفيه خانه جديد كيش در خرداد سال آينده، جزيره كيش داراي سيستم يكپارچه فاضلاب مي شود.