حدود ۱۰۰ شرکت داخلی و بین المللی در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش ظرفیت ها، توانمندی ها و دستاوردهای فعالان و ارگان های دریایی و بندری کشور را عرضه می کنند.
در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش شرکتهای داخلی و بینالمللی محصولات، قابلیتهای فنی و نوآوریهای خود را در عرصه دریا و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران در معرض متخصصان، کارشناسان و فعالان عرصه بندری و دریایی قرار می دهند.
معرفی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور در زمینه تولید، بازرگانی و خدمات مربوط به صنایع دریایی و دریانوردی و گردشگری دریایی و معرفی موانع توسعه حوزه دریایی کشور در این نمایشگاه مورد بحث و بررسی فعالان صنعت دریایی و کارشناسان قرار می گیرد.
هدف فعالان و دست اندرکاران دریایی کشور از برگزاری این نمایشگاه با حضورحدود ۱۰۰ شرکت داخلی و بین المللی فراهم شدن زمینه های رشد و توسعه اقتصاد دریا محور، رونق کسب و کارهای صنعت دریایی در زمینههای کشتیرانی، طراحی، کشتی سازی، بنادر، شیلات، دریانوردی، محیط زیست، گردشگری، فراساحل و توسعه سواحل مکران در جنوب کشور است.
مدیر برگزاری نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش گفت: ایجاد فرصت مناسب برای تعامل بیشتر با نخبگان دریایی، ارتقا سطح علمی صنعتی حوزه دریایی و دریانوردی، ترویج فرهنگ دریا محور و جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی و بومی سازی صنعت دریایی کشور در زمینه های مختلف از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه است.
از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه ترویج فرهنگ دریایی بین مردم، ایجاد ارتباط و ارتقا توسعه روابط علمی و تجاری در حوزه های مختلف دریایی و بندری در بین فعالان این عرصه و افزایش سهم بازار از خدمات بندری و دریایی منطقهای و بین المللی، جذب سرمایه گذارهای مورد نیاز در بنادر و پسکرانه ها و بهره گیری مناسب از ظرفیتهای موجود است.
در دوازدهمین دوره این نمایشگاه آخرین دستاوردها ومحصولات دریایی و بندری، وظرفیتهای موجود و تلاش برای رسیدن به استانداردهای جهانی در صنعت دریایی کشور برای آشنایی دست اندرکاران و فعالان صنعت دریایی کشور معرفی خواهد شد.
سالانه حدود ۵۰ هزار کشتی بزرگ اقیانوس پیما در خلیج فارس و دریای عمان تردد می کنند و ایران در شمال این آب های بین المللی، یکی از مناطق مستعد برای توسعه صنعت دریایی است و ارگان های دریایی کشور باید از این ظرفیت بزرگ برای کسب درآمدهای ارزی به خوبی استفاده کنند.
ارتقای جایگاه جهانی ایران در صنعت دریایی و دریانوردی، رونق کسب و کارهای دریایی و بندری، عرضه نوآوریها در صنعت دریایی کشور، افزایش درآمدهای ارزی و کاهش نرخ بیکاری از مهم ترین مزیت های توسعه صنعت دریایی کشور است.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی با حضور مسوولان ارگان های دریایی، کارشناسان و متخصصان صنعت دریایی کشور روزهای ۲۳ تا ۲۶ خرداد سال جاری در مرکز نمایشگاههای بین المللی جزیره کیش برگزارمی شود.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش با حمایت، سازمان بنادر ودریانوردی، سازمان منطقه آزاد کیش، شورای عالی دریایی کشور و انجمن مهندسی دریایی ایران و با حضور فعالان داخلی و بینالمللی صنعت دریایی در فضایی به وسعت ۱۸ هزارمترمربع برگزار خواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران با بیش از ۵۸۰۰ کیلومتر مرزهای آبی در شمال وجنوب یکی از کشورهای دریایی جهان محسوب می شود و افزایش سرمایه گذاری ها در صنعت دریایی کشور در توسعه و رشد اقتصاد دریا محور کشور نقش مهمی ایفا می کند.