جشنواره فيلم كيش
حبشي: دولت نگاه مثبتي به جشنواره فيلم كيش دارد
خبرگزاري فارس: «بهمن حبشي» نماينده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در جشنواره فيلم كيش معتقد است اين جشنواره سهم به سزايي در ارتقاي سطح كيفي سينماي ايران دارد و نگاه دولت به اين جشنواره مثبت است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي جشنواره بينالمللي فيلم كيش، وي بر اين نظر است كه اين جشنواره ميتواند سهم عمدهاي در معرفي فرهنگ، سنتها و مناطق جغرافيايي كشورمان داشته باشد.
حبشي با اشاره به نگاه مثبت دولت به جشنواره فيلم كيش خاطرنشان ساخت: ميتوان شاهد برپايي و تداوم تاثيرگذار اين رويداد سينمايي بود.
به گفته وي هرگونه جشنوارهاي كه منجر به معرفي فرهنگ، سنتها و مناطق جغرافيايي ايران چه در داخل و چه در خارج از مرزهاي كشورمان باشد، ميتواند ضرورت داشته باشد. به آن خاطر كه جشنواره در تلاش است بنادر كشورمان و فرهنگ خليج فارس ايران را معرفي كند و ميتواند يك گفتمان بينالمللي را به كشور هاي همسايه بشناساند.
وي با بيان اينكه سينماي بومي از دو واژه سينما و بومي تشكيل شده است و اينگونه سينمايي، آيينه تمامنماي كشورمان است، افزود: دين، فرهنگ، زبان، تمدن و مثلهاي ايرانيان از جمله معناهايي است كه سينماي بومي ميتواند داشته باشد. شناخت جغرافيايي، دريايي، زميني و كويري نيز از ملزومات اينگونه از سينماست كه از اهميت بسياري برخوردار است. به عبارتي ديگر زماني كه به اين حوزه نگاهي ايراني و اسلامي داشته باشيم و بحث خوديت مطرح نباشد و فرديت ايراني در آثار سينمايي تجلي پيدا كند، به سينماي بومي دست يافتهايم.
حبشي با اشاره به افق پيش روي جشنواره بينالمللي فيلم كيش عنوان كرد: اميدوارم اين رويداد سينمايي در نخستين دوره برگزاري خود يك نگاه آيندهنگارانه داشته باشد و آرام آرام به سوي پرورش فيلمسازان حرفهاي در ايران و حتي كشورهاي اطراف قدم بردارد. فيلمسازاني از كشورهاي همسايه كه با موضوعات اين جشنواره ساختههايشان را ارائه كنند. اين را نيز بايد عنوان كرد كه تحقق اين مهم ميتواند عامل بنيادهاي معرفت ايراني و الفت قلبي همه سينماگران باشد.
وي معتقد است جشنواره بينالمللي فيلم كيش در مرحله اول بايد برنامهريزي دقيقي داشته باشد. مسئولان برگزاري اين رويداد سينمايي كشورمان بايد اهداف يكساله و دهساله خود را در نظر بگيرند. مرحله دوم اين امر نيز ميتواند سياستگذاري و مرحله بعدي آن اجرايي شدن تصميمات اتخاذ شده باشد.
وي اظهار داشت: سياستگذاري اين جشنواره با توجه به تلاشهايي كه دشمنان ايران انجام ميدهند بايد به گونهاي باشد كه در اين راستا بتوان اقدامات مثمر ثمري انجام داد. اگر اين جشنواره بينقص برگزار شود، ميتواند آن تصوير امنيت بخشي را كه ما در حال حاضر شاهد آن هستيم، به نمايش بگذارد. اين را نيز بايد در نظر داشت كه بالفعل ساختن پتانسيلهاي موجود ميتواند ما را به هدف خود برساند است.
وي با اشاره به نگاه مثبتي كه دولت به جشنواره فيلم كيش دارد اگر سياستگذاريها درست تنظيم شود ميتواند دستاوردهاي خوبي را به همرا داشته باشد و تداوم خود را حفظ كند، اضافه كرد: ابن را بايد در نظر داشت كه در حال حاضر بحث ايران عزيز و اسلامي مطرح است؛ همه وظيفه دارند هرچه ميتوانند براي معرفي كشورمان انجام دهند و در راستاي اين هدف گام بردارند. اين افراد به وظيفه ملي و ديني خود عمل ميكنند. به نظر من فيلمسازان بيشتري بايد در اين جشنواره توليد فيلم كنند تا باعث غني شدن جشنواره فيلم كيش شود. به اين ترتيب ميتوان شاهد توليدات و ايدههاي جديد بود.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8911300389