بيشترين فعاليتهاي ارزي كشور در كيش انجام ميشود
به گفته مديرعامل منطقه آزاد كيش بيشترين فعاليتهاي ارزي كشور در جزيره كيش است.
اسدالله كريمي ـ مديرعامل منطقه آزاد كيش ـ با حضور در غرفه خبرگزاري دانشجويان ايران در گفتوگو با خبرنگار بازرگاني ايسنا درباره برنامههاي خود براي جذب سرمايه تصريح كرد: هدفگذاري ما در ابتدا جذب سرمايهگذاري داخلي است. به نظر ميرسد ما بايد سازوكارهاي سرمايهگذاري و نقاطي كه سرمايهگذاران ميتوانند در آنجا فعاليت كنند را مشخص كنيم. از زماني كه يك سرمايهگذار اعلام آمادگي براي اين اقدام ميكند، تا زماني كه مجوز را به او بدهيم، پروسه طولاني است كه كوتاه كردن آن را مدنظر داريم.
وي در مورد چگونگي اين كار توضيح داد: اينكه چگونه يك سرمايهگذار ميتواند مراجعه كند و از ما اطلاعات بگيرد تا ما بتوانيم آنها را به درستي به مسيرهاي مورد علاقهشان هدايت كنيم، جزو برنامه اصلي ماست كه اين را در دستور كار قرار خواهيم داد.
كريمي ادامه داد: پروسه صدور مجوزها معمولا به دليل اينكه طرح جامع مشخصي نداريم و يا اينكه اگر داريم، به صورت مناسبي نيست طول ميكشد و براي همين كاهش مدت اين پروسه را در دستور كار قرار دادهايم.
وي اضافه كرد: براي اين كار، اراضي مختلفي كه براساس طرح جامع كيش مصوب شده را شناسايي ميكنيم و همزمان با آن، چون بايد مساحت و تراكم و موارد لازم ديگر براي صدور پروانههاي ساختمان آماده باشد و از سوي ديگر اين زمين در قالب يك طرح به متقاضي واگذار شود، برنامهاي در اين زمينه داريم.
مديرعامل منطقه آزاد كيش تصريح كرد: در كنار اطلاعات مربوط به اين اقدامات، اطلاعات مربوط به قيمتگذاري زمين و نحوه پرداخت پول در همان مرحله اول نيز به صورت كتابچههايي تهيه ميشود.
وي خاطرنشان كرد: اين اولين اقدامي است كه تا حالا نبوده و اگر هم بوده متمركز نبوده و موجب نگراني سرمايهگذاران بود كه با تهيه آن، ديگر مراجعه كننده بر مبناي اين دفترچه خودش زمين را انتخاب ميكند.
كريمي در پايان يادآور شد: فعاليتهاي پولي و بانكي نيز در كيش رو به گسترش و دومين بازار بورس كشور در كيش است.