دبير انجمن اسكي روي آب گفت : رقابت هاي اسكي روي آب كابلي انتخابي تيم ملي و استعداديابي روزهاي دوم و سوم ارديبهشت در پارك كيبل اسكي كيش برگزار مي شود.
عباس ناطق نوري روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا در مورد جزئيات اين رقابت گفت : اين رقابت ها به مناسبت ولادت حضرت علي (ع) و در سه گروه نوجوانان ، بزرگسالان و مدرسه اسكي در بخش بانوان و آقايان و زير نظر انجمن اسكي روي آب و با همكاري پارك كيبل اسكي كيش برگزار مي شود.
وي هدف از برگزاري اين رقابت ها را كشف استعداد هاي جوان در اين رشته عنوان كرد و گفت : با شناسايي ورزشكاران جوان اين رشته ورزشي به طور قطع توسعه خواهد يافت .
ناطق نوري با بيان اينكه در اين دوره 50 نفر در دو بخش بانوان و آقايان از سراسر كشور حضور خواهند داشت ، تلاش داريم در نهايت پس از اين رقابت تيم پنج نفره اي از آقايان و تيمي سه نفره از بانوان براي حضور در رقابت هاي آينده تشكيل دهيم .
دبير انجمن اسكي روي آب در مورد جوايز منتخبين اين رقابت ها به ايرنا گفت : نفرات اول تا سوم در بخش استعداد يابي و در گروه بانوان و آقايان مي توانند از يك فصل اسكي رايگان بهره مند شوند و نفرات برگزيده نيز از جوايز حاميان مالي برخوردار خواهند شد .
وي با بيان اينكه تا كنون 35 نفر ثبت نام كرده اند افزود : اين رقابت ها دوم و سوم ارديبهشت و با همكاري خوب معاون ورزش و آموزش شركت سرمايه گذاري و توسعه كيش و پارك كيبل اسكي برگزار مي شود.
ناطق نوري مهمترين برنامه پيش روي تيم ملي را شركت در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا عنوان كرد و گفت : اين رقابت ها 18 و 19 ارديبهشت ماه به ميزباني پوكت تايلند برگزار مي شود و اميد اصلان از كيش و شيما اميني مقدم اسكي باز ايراني – آمريكايي از كشورمان به اين رقابت اعزام خواهند شد.