معاون شعبه بينالملل دانشگاه علوم پزشكي تهران: برنامه 5ساله پرديس كيش درحال تدوين است
بيمارستانهاي بهارلووضيائيان مراكزآموزش باليني شعبه بينالملل شدند
معاون آموزشي شعبه بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران، کسب حمايت مالي از سوي دانشگاه، تقويت نيروهاي علمي، تخصصي و فوق تخصصي و گسترش کمي و کيفي رشتههاي درماني را از مهمترين مزاياي آموزشي شدن بيمارستانها دانست.
دكتر عبدالرحمان رستميان در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه علوم پزشكي تهران، تصريح كرد: بيمارستانهاي بهارلو و ضيائيان به دليل واقع شدن در جنوب تهران بسياري از بيماران را پذيرش ميکند كه با آموزشي شدن اين مراکز و تقويت کادر تخصصي و امکانات تجهيزاتي ارجاع بيماران از اين مراکز کمتر خواهد شد به طوريکه اين بيمارستانها قادر به درمان بيماران زيادي خواهند بود.
وي با اشاره به رتبههاي اول بيمارستانهاي آموزشي در بعضي کشورها، گفت: اگر بيمارستانهاي آموزشي با حضور و نظارت خوب کادر علمي، تجهيزات و فضاي مناسب اداره شوند جزء بهترين بيمارستانها خواهند شد، به گونهاي كه از 13 بيمارستان دانشگاه علوم پزشكي تهران فقط بيمارستانهاي بهارلو و ضيائيان آموزشي نيستند که در حال حاضر در پي اخذ مجوز براي آموزشي شدن اين بيمارستانها هستيم.
دکتر رستميان با اشاره به دو واحد آموزشي بيمارستان بهارلو، گفت: اين بيمارستان داراي دو مركز مسموميت زدايي با بخشهايي مجهز به ICU و طب کار است كه اين مزيت در سطح بيمارستانهاي دانشگاه علوم پزشکي تهران منحصر به فرد است و ميتواند كمكهاي آموزشي و درماني مناسب در راستاي دستيابي به اهداف دانشگاه ارائه كند.
استاد روماتولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران اعلام کرد: دانشجويان پزشكي پرديس بين المللي كيش در حال حاضر مشغول گذراندن دروس علوم پايه به مدت دو سال هستند و واحدهاي باليني خود را در بيمارستانهاي بهارلو و ضيائيان مي گذرانند.
وي با اشاره به نياز سنجي در اين دو بيمارستان از نظر کادر تخصصي و امكانات پزشكي گفت: ما تلاش ميكنيم کادر علمي و امكانات آموزشي را از نظر کلاس، امکانات سمعي بصري، فضا و تجهيزات پزشکي مناسب بخشها با كمك دانشگاه علوم پزشكي تهران و پرديس كيش تا بهمن 89 يعني زمان ورود دانشجويان به بيمارستان فراهم كنيم.
دکتر رستميان با تاکيد بر اينکه نبايد عقب افتادگي را با شتاب زدگي جبران کنيم بلکه با کارشناسي و با برنامهريزي مناسب به سمت دستيابي به اهداف حرکت کنيم، اظهار داشت: واحدهاي بينالمللي يا بايد در تعداد کمي از دانشگاههاي بزرگ و يا به طور مشترک با دانشگاههايي که در مکانهاي استراتژيک هستند، ايجاد شود.
وي افزود: اگر دادن مجوز براي واحدهاي بين المللي بي برنامه باشد و اين واحدها نتوانند با کيفيت خوب مراکز آموزشي را اداره کنند، موفق به تحقق اهداف از نظر جذب دانشجويان خارجي يا توريسم آموزشي نخواهند شد.
دکتر رستميان با بيان اينکه براي پذيرش دانشجويان ايراني بايد تعادل بين آموزش و اشتغال را مدنظر داشته باشيم، گفت: ما بايد در جادهاي قدم بگذاريم که ميدانيم به کجا ميرسيم به طوريکه ابتدا و انتهاي يک فرآيند را ترسيم و اقدامات موردنياز را برنامهريزي و اجرا کنيم.
وي در پايان تصريح کرد: استراتژيهاي 5 ساله و برنامههاي سالانه واحدهاي آموزشي پرديس بينالمللي کيش و بيمارستانهاي آموزشي بهارلو و ضيائيان در حال تدوين است.