با الحاق 3 جزيره كيش مجمع الجزاير مي شود
طرح قرار گرفتن 3 جزيره هندورابي، فارور بزرگ و فارور كوچك در محدوده منطقه آزاد كيش در دولت در دست بررسي است.
مهندس كريمي مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش با بيان اين مطلب گفت: با الحاق اين 3 جزيره به محدوده قانوني منطقه آزاد كيش، گردشگري اين منطقه زيبا در خليج فارس رشد بيشتري خواهد يافت.
وي افزود: با اين اقدام مثبت، توجه به جزايري كه متعلق به ايران است، رشد و توسعه افزونتري خواهند يافت. به گفته وي با اين اقدام، گردشگران خارجي براي سفر به اين نقاط همچون كيش نياز به ويزا نخواهند داشت.
وي افزود: با اجراي طرح پيوستن جزاير به اين منطقه آزاد، سازمان زيرساختهاي لازم نظير اسكله، امكانات آمد و شد و مواردي از اين دست را نيز در آن مناطق اجرا ميكند و ساكنان اين جزاير هم از سطح معيشتي مطلوبتري برخوردار ميشوند.
وي در ادامه گفت: توسعه طرحهاي گردشگري جزيره كيش از اولويتهاي اصلي سازمان است و مديريت سازمان نسبت به اين مسئله توجه فراوان دارد.
مهندس كريمي به حداقل رساندن موانع براي سرمايهگذاري بيشتر در كيش را از برنامههاي در دست اجرا دانست و گفت: پيش از اين، متقاضيان سرمايهگذاري از مرحله تقاضا تا شروع اجراي طرح، حداقل يك سال معطل ميشدند.
وي افزود: با تكميل طرح جامع توسعه كيش و پيادهسازي تمام اطلاعات مورد نياز در كتابچهاي كه كاربري هاي تمام مناطق جزيره را مشخص نموده و تراكم، سطح اشغال، طبقات، امكانات آبرساني، برق، مخابرات و قيمت زمينها را مشخص نموده و بسياري از گرفت و گيرهاي موجود رفع ميشود.
به گفته مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش، با اتمام اين طرح، ظرف يك هفته ميتوان پروانه صدور سرمايهگذاري را به متقاضيان اعطا كرد .
وي درخصوص طرحهاي معرفي بيشتر كيش در داخل و خارج كشور گفت: گردشگران واقعي كيش در حال حاضر سالانه كمتر از يك ميليون نفر است. اين در حالي است كه در سند چشمانداز تهيه شده، اين ميزان بايد به 5/3 ميليون نفر در سال برسد.
كريمي خاطرنشان كرد: با خريد 4 فروند هواپيماي «ام.دي» به نام جمهوري اسلامي كه بخشي از آن اجرا شده، ناوگان هوايي «كيش اير» به 15 فروند ميرسد.
به گفته اين مقام مسئول، با هماهنگيهاي صورت گرفته، تا آخر امسال اولين پرواز از ميلان ايتاليا به كيش انجام ميشود و گردشگران خارجي بيشتري به كيش ميآيند. در واقع كيش به دروازه ورود مسافران خارجي به كشور هم تبديل خواهد شد چرا كه اين گردشگران پس از ديدن جاذبههاي كيش، ميتوانند از طريق پروازهاي فرودگاه كيش، به مهرآباد تهران و ساير شهرها بروند و از اين حيث از سفر مستقيم از طريق فرودگاه امام(ره) راحتتر خواهند بود.
وي در ادامه يادآور شد: راهاندازي ايستگاه ميلان، پس از راهاندازي ايستگاه دوبي كه موفقيتآميز بود، انجام ميشود.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش در ادامه اين گفتوگو از تقويت خطوط كشتيراني كيش خبر داد و گفت: در بخش دريايي، 40 درصد سهام كشتيراني كيش متعلق به سازمان است كه آنها را كاملاً فعال كردهايم. اين در حالي است كه ما آمادگي داريم مشاركت بيشتري در افزايش ناوگان كشتيراني داشته باشيم.
وي رشد جذب گردشگر از كشورهاي اسلامي را از ديگر برنامههاي در دست اجرا دانست و گفت: كيش مكاني امن و سالم براي گردشگران مسلمان است. ما به لحاظ نزديكي فرهنگي با گردشگران مسلمان، درصدد جذب بيشتر آنها براي سفر به اين مناطق هستيم. مذاكره براي برگزاري بخشي از مسابقات ورزشي كشورهاي اسلامي در سال آينده و برگزاري كل مسابقات در سالهاي پيش رو، از جمله اين اقدامات است.
مهندس كريمي همچنين گفت: كيش هر سال آبادتر و زيباتر ميشود. توسعه متوازن جزيره و رشد امكانات رفاهي و تفريحي و نيز اجراي طرحهاي بزرگ دولت براي بهبود معيشت بوميها، اين جزيره را در شرايط مطلوبي قرار داده است. وي تقويت زيرساختها نظير افزايش توليد برق و آب در جزيره با مشاركت بخش خصوصي را از جمله اقدامات اطمينانبخش براي سرمايهگذاران دانست و گفت: با اجراي طرحهايي نظير پروژه خليجفارس، پروژه نرگس و دهها طرح عظيم ديگر، كيش به يكي از بزرگترين كانونهاي گردشگري آسيا تبديل ميشود.
وي در پايان از ايجاد مركز همايشهاي كيش خبر داد و گفت: با ايجاد چنين تأسيساتي، كيش آمادگي بيشتري براي همايشهاي ملي و بينالمللي دارد. برگزاري چنين همايشهايي از لحاظ مالي، صرفهجويي در وقت و موارد امنيتي بسيار مطلوبتر از كلانشهرهاي كشور است و ما در اين زمينه اقدامات خوبي انجام دادهايم.